16:40 h | Dissabte 16 d'octubre de 2021
 • INICI
 • CONTACTE
 • Seu electrònica

  Freginals

  Ets a: Portada > Informació de la Seu > Normes de Privacitat

  Normes de Privacitat

  En el nostre afany per respectar la privacitat de tots els usuaris, hem elaborat aquesta política de confidencialitat per utilitzar aquelles dades obtingudes a través de les nostres pàgines a Internet. Aquesta política es reflecteix en les normes següents, que podem actualitzar periòdicament, per la qual cosa els usuaris les hauran de llegir cada vegada que accedeixin al lloc.

  Vosaltres podreu decidir lliurement i voluntària si voleu subministrar informació a l'Ajuntament de Freginals, quan feu la subscripció o us doneu d'alta en algun dels serveis que oferim a través dels diferents llocs a Internet

  En compliment de la Llei Orgànica 5/92 de 29 d'octubre del Tractament Automatitzat de Dades, https://seuelectronica.dipta.cat/freginals comunica a usuaris i visitants les consideracions següents:

  Tipus d'informació sol·licitada

  Quan us registreu per rebre els nostres serveis, proporcionareu voluntàriament la informació personal que se us sol·liciti en cada cas.

  Finalitat de la recopilació de dades

  El propòsit de l'Ajuntament de Freginals en reunir informació personal dels seus usuaris és oferir un servei al més personalitzat possible. Gràcies a aquesta informació l'Ajuntament de Freginals estarà en condicions d'oferir-vos un servei millor, amb continguts que s'adiguin a les vostres necessitats i interessos.

  Confidencialitat de la informació

  L'Ajuntament de Freginals no revelarà les dades personals que puguin servir per identificar-vos de manera individual, excepte quan li fos requerit per ordre judicial o legal, o per protegir drets de  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals.
  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals pot divulgar estadístiques globals dels usuaris per descriure els nostres serveis als socis potencials, els anunciants i altres tercers, o per a altres finalitats legítimes.
  Protecció contra tercers  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals ha adoptat mesures de seguretat de protecció de dades i ha instal·lat tots els instruments tècnics que té al seu abast per evitar la pèrdua, l'ús indegut, l'alteració, l'accés no autoritzat o el robatori de les dades personals que se li facilitin. Això no obstant, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. L'usuari accepta que les  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals no serà responsable pels danys, de qualsevol mena, que es puguin derivar per a ell mateix o per a tercers, derivats directament o indirecta de l'ús del lloc.
  Així mateix, els llocs i els serveis d'Internet als quals s'accedeix a través de  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals poden requerir informació sobre vosaltres demanant-vos-la directament i tenir procediments de reunió d'informació i privacitat propis, independents dels de les https://seuelectronica.dipta.cat/freginals. https://seuelectronica.dipta.cat/freginals no té responsabilitat per aquestes accions o polítiques independents.

  Registre d'adreces IP

  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals registra adreces IP. Les adreces IP són importants per fer un seguiment de la sessió d'un usuari. Això dóna a  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals una idea de quines parts del nostre lloc web estan visitant els usuaris. No establim enllaços entre les adreces IP i cap dada que permeti fer una identificació personal dels usuaris. Això significa que, tot i que es faci un seguiment de la vostra sessió, aquesta romandrà totalment en l'anonimat.

  Enviament de mails promocionals

  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals podrà enviar, si en algun moment heu proporcionat la vostra adreça de correu electrònic, informació relacionada amb les seves pàgines a Internet i altres productes i serveis que consideri que poden interessar-vos. Sempre tindreu l'opció de donar-vos de baixa de la llista, de manera que no rebreu més aquesta mena de missatges. Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal. D'acord amb el que s'estableix en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, vosaltres teniu en tot moment la possibilitat d'accedir a les dades que hàgiu proporcionat, modificar-les, eliminar-les o oposar-vos-hi, per a la qual cosa us podeu adreçar per correu electrònic a: aj.freginals@altanet.org, o, si ho preferiu, també per escrit (no us oblideu d'incloure el vostre nom, adreça postal i/o adreça de correu electrònic) a:

  Ajuntament de Freginals
  C/ Major, 11
  43558 Freginals
  Tarragona
  aj.freginals@altanet.org

  Acceptació dels termes

  Si l'usuari utilitza els serveis que ofereix el lloc de  https://seuelectronica.dipta.cat/freginals, significa que ha llegit, ha entès i accepta de manera expressa els termes que s'han exposat abans. Així mateix, s'entendrà que cada vegada que l'usuari accedeixi al lloc, accepta de manera expressa les normes de privacitat vigents. Si no hi està d'acord, l'usuari no ha de proporcionar cap tipus d'informació personal, ni utilitzar el servei perquè no hi està autoritzat.

 • Freginals , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?