Logo

Selector d'idioma

caes

Convocatòria 19-2023.- Llista provisional adm-excl

La Seu

Benvinguts/des a la Seu Electrònica de la Diputació de Tarragona

La Seu és l'adreça electrònica que hem posat a la vostra disposició perquè pugueu accedir a la informació i als serveis i tràmits a través d’Internet.

Us recomanem que accediu a la carpeta si esteu obligats o us voleu relacionar electrònicament amb la Diputació de Tarragona en funció del vostre perfil, si és:

Ciutadans i empreses: Carpeta ciutadana 
Ens locals: Carpeta ens locals 
 

Important

La Diputació de Tarragona posa a la vostra disposició els formularis telemàtics de sol·licitud adaptats a cada tràmit en els qual s’indica quina és la documentació específica que s’ha d’adjuntar. No obstant això, podeu fer servir el model general de sol·licitud quan no existeixi un formulari telemàtic específic per a la gestió que voleu realitzar.

Incidències

Aturada dels serveis de la Seu

Per tasques de manteniment en els sistemes informàtics, el dimecres 20 de setembre de 2023 de les 16:30h a les 17:30h, romandran inactius serveis i aplicacions de la Diputació, entre ells la Seu Electrònica.


L'OAMR a Tortosa s'ubica temporalment a l'Av. Catalunya 76

A partir del 12 de setembre de 2023, l'Oficina d'assistència en matèria de Registre (OAMR) de la Diputació de Tarragona a Tortosa s'ubica temporalment a l'Av. Catalunya, 76, baixos (Tortosa). El telèfon d'atenció és el 977 44 86 62.

 

El funcionament adequat d'aquesta seu electrònica requereix les següents versions dels navegadors o superior:

  • Chrome: v. 87
  • Firefox: v. 84
  • Microsoft Edge: v. 87
  • Safari: v. 14
  • Microsoft Edge: v.18