Logo

Selector d'idioma

caes

Convocatòria ES-3-2022.- Anunci definitiu admesos i exclosos

La Seu

Benvinguts/des a la Seu Electrònica de la Diputació de Tarragona

La Seu és l'adreça electrònica que hem posat a la vostra disposició perquè pugueu accedir a la informació i als serveis i tràmits a través d’Internet.

Us recomanem que accediu a la carpeta si esteu obligats o us voleu relacionar electrònicament amb la Diputació de Tarragona en funció del vostre perfil, si és:

Ciutadans i empreses: Carpeta ciutadana 
Ens locals: Carpeta ens locals 
 

Important

La Diputació de Tarragona posa a la vostra disposició els formularis telemàtics de sol·licitud adaptats a cada tràmit en els qual s’indica quina és la documentació específica que s’ha d’adjuntar. No obstant això, podeu fer servir el model general de sol·licitud quan no existeixi un formulari telemàtic específic per a la gestió que voleu realitzar.

Incidències

Aturada dels serveis de la Seu

Per tasques de manteniment en els sistemes informàtics, el dimecres 12 de juny de 2024 de les 16:30h a les 19:30h, romandran inactius serveis i aplicacions de la Diputació, entre ells la Seu Electrònica.


Amplicació de terminis per afectació als serveis de la AOC

Per una incidència tècnica del servei PSIS de la AOC que impedeix la finalització de tràmits al Registre electrònic, s'amplien els terminis de presentació de sol·licituds en aquells tràmits amb termini preclusiu el dia 2 de maig.


Ampliació de terminis per incidència del divendres 12 d'abril fins el dilluns 15 d'abril

Per una incidència tècnica, l'accés al registre electrònic de la Diputació de Tarragona des de la carpeta ciutadana i la carpeta de l'ens local ha estat inactiu des de les 22.30 h del divendres 12 d'abril de 2024 fins les 7.40 h del dilluns 15 d'abril. En conseqüència, s'amplien els terminis de presentació de sol·licituds en aquells tràmits amb termini preclusiu els dies 15, 16 i 17 d'abril, que es van veure afectats per la interrupció del servei de la seu.


Aturada servei e-NOTUM

Per tasques de manteniment tècnic dels sistemes del Consorci AOC, el servei e-NOTUM estarà inactiu totalment entre les 17.00 h del divendres 5 d’abril fins a les 7.00 h del dilluns 8 d’abril de 2024 i no s’hi podrà accedir des de cap entorn.

 

En conseqüència, el termini per accedir a les notificacions i comunicacions dipositades per la Diputació de Tarragona que coincideixi amb l’aturada del servei i que no s’hagin obert pels seus destinataris, s’ampliarà automàticament d’ofici 4 dies naturals, per tal que les persones interessades tinguin la notificació disponible pel seu accés mínim 10 dies naturals, tal i com estableix la legislació aplicable.