Salta al contigut
Logo
CA ES
Obtenir còpia certificada
Accedeix

Novetats Novetats

Vés enrere

AITC.- Decret núm. 2019-0002811.- Acceptar les justificacions presentades per varis ajuntaments i reconèixer les obligacions corresponents a les despeses derivades de les subvencions concedides del PAM 2019.

Destacats Destacats

Avís d'alteració del servei del registre de factures per tele-treball. Tancament temporal de les seus físiques del registre de factures.

Degut a la suspensió temporal del treball presencial a la Diputació de Tarragona derivat del Pla de Contingència del coronavirus, les seus físiques per a la recepció de factures en paper queden...

SAM-AITC.- Obert fins el 31 d'agost de 2020 el termini per presentar les sol·licituds de les subvencions d'Excepcionals 2020.

SAM-AITC.- Obert fins el 31 d'agost de 2020 el termini per presentar les sol·licituds de les subvencions d'Excepcionals 2020. La informació i els formularis corresponents estan disponibles a la...

Ajuda Ajuda

La Seu Electrònica és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a la Diputació de Tarragona en l'exercici de les seves competències. A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes accedeixen a la informació i als serveis i tràmits electrònics la Diputació.

Hora oficial Hora oficial

04
dissabte
abril 2020, 04:08 CEST