Salta al contigut
Logo
CA ES
Obtenir còpia certificada
Accedeix

Novetats Novetats

Vés enrere

Bases específiques reguladores de la concessió de les subvencions de caràcter excepcional de la Unitat d'Actuacions Integrals al Territori i Cooperació, del SAM.

Anunci d'aprovació inicial de data 7 d'abril de 2017 del Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Acord del ple d'aprovació inicial de les bases específiques reguladores de la concessió de subvencions de caràcter excepcional de la Unitat d'Actuacions Integrals al Territori i Cooperació, del SAM.

Bases específiques reguladores de la concessió de subvencions de caràcter excepcional de la Unitat d'Actuacions Integrals al Territori i Cooperació, del SAM.

Anunci d'aprovació definitiva de data 12 de juny de 2017 del Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Anunci d'aprovació definitiva de data 20 de juny de 2017 del Diari Oficial de la Generalitat.

Acord de ple de dació de compte de data 30 de juny de 2017 d'aprovació definitiva de les bases específiques reguladores de la concessió de les subvencions de caràcter excepcional de la Unitat d'Actuacions Integrals al Territori i Cooperació, del SAM.
Destacats Destacats

Aturada de Serveis de la Seu

Per tasques de manteniment en els sistemes informàtics, dilluns 9 d'octubre des de les 15,30 fins les 19,00 hores, romandran inactius serveis i aplicacions de la Diputació de Tarragona.

Termini obert

SAM-AITC.- El 28 de juliol de 2017, s'ha publicat al BOPT número 146, la convocatòria de les subvencions subvencions del Programa de suport als centres de primer cicle d’educació infantil de...

Aturada de Serveis de la Seu

Per tasques de manteniment en els sistemes informàtics, dilluns 24 de juliol des de les 15:00 fins les 16:00 hores, romandran inactius els següents serveis i aplicacions de la Diputació de...

Termini obert

SAM-AITC.- Obert fins el 20 d'octubre de 2017 el termini per presentar les sol·licituds de les subvencions d'interessos de préstecs del Servei d'Assistència Municipal. El 18 de...

Termini obert

SAM-AITC.- Obert fins el dissabte 30 de setembre de 2017 el termini per presentar les sol·licituds de les subvencions  de caràcter excepcional 2017 del Servei d'Assistència Municipal. ...
S´estan mostrant 1 - 5 de 25 resultats.

Ajuda Ajuda

La Seu Electrònica és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a la Diputació de Tarragona en l'exercici de les seves competències. A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes accedeixen a la informació i als serveis i tràmits electrònics la Diputació.

Hora oficial Hora oficial

23
dilluns
octubre 2017, 13:29 CEST