Salta al contigut
Logo
CA ES
Obtenir còpia certificada
Accedeix

Novetats Novetats

Vés enrere

Termini per presentar les sol·licituds de subvencions per a l'energia sostenible i l'adaptació al canvi climàtic- BIOMASSA 2019.

SAM-MSET: Obert fins al 15 de novembre de 2019 el termini per presentar les sol·licituds de subvencions per a l'energia sostenible i l'adaptació al canvi climàtic- BIOMASSA 2019.

La informació i els formularis corresponents estan disponibles a la Seu-electrònica en la secció SERVEIS ENS LOCALS.
Destacats Destacats

SAM-MSET.- Concessió de subvencions per actuacions de protecció de la salut pública, destinades al control i la millora de la qualitat de l’aigua de consum humà. Convocatòria 2019.

Acord_JdG_01-10-2019_Concessió de subvencions per actuacions de protecció de la salut pública, destinades al control i la...

SAM-MSET.- Concessió de subvencions per a la millora de les instal·lacions i equipament dels consultoris mèdics locals. Convocatòria 2019.

Acord_JdG_01-10-2019_Concessió de subvencions per a la millora de les instal·lacions i equipament dels consultoris mèdics...

SAM-MSET.- Concessió de les subvencions per al finançament d’actuacions de prevenció local d’incendis forestals. Convocatòria 2019.

Acord_JdG_01-10-2019_Concessió de les subvencions per al finançament d’actuacions de prevenció local d’incendis...

SAM - MSET.- Concessió de les subvencions per a l'energia sostenible i l'adaptació al canvi climàtic- PAES / PAESC, convocatòria 2019.

Acord_JdG_24-09-2019 Concessió de les subvencions per a l'energia sostenible i l'adaptació al canvi climàtic...

Ajuda Ajuda

La Seu Electrònica és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a la Diputació de Tarragona en l'exercici de les seves competències. A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes accedeixen a la informació i als serveis i tràmits electrònics la Diputació.

Hora oficial Hora oficial

18
divendres
octubre 2019, 08:51 CEST