Salta al contigut
Logo
CA ES
Obtenir còpia certificada
Accedeix

Novetats Novetats

Vés enrere

Bases específiques reguladores de la concessió de subvencions de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori del SAM

Anunci d'aprovació inicial de data 1 de desembre de 2017 del Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Acord del ple d'aprovació inicial de les bases específiques reguladores de la concessió de subvencions de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori del SAM.

Bases específiques reguladores de la subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la millora de la gestió i la qualitat de l'aigua de consum humà.

Bases específiques reguladores de la subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la seguretat a zones de bany (platges i piscines) any 2018.

Bases específiques reguladores de la subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la gestió d'espècies de plaga  i espècies invasores en espais urbans i recollida d'animals domèstics abandonats 2018.

Bases específiques reguladores per a la concessió de subvencions per al finançament de despeses per a la millora de les instal·lacions i equipament dels consultoris mèdics locals, de titularitat municipal, any 2018.

Anunci d'aprovació definitiva de data 5 de febrer de 2018 del Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Anunci d'aprovació definitiva de data 19 de febrer de 2018 del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Acord de ple de dació de compte de data 23 de febrer de 2018 d'aprovació definitiva de les bases específiques reguladores de subvencions de la concessió de subvencions de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori.
Destacats Destacats

Protecció de Dades.-Dades de contacte del delegat de protecció de dades de la Diputació de Tarragona i del seu Patronat de Turisme.

Correu electrònic: DPD@dipta.cat Telèfon: 977296603 Adreça: Passeig de Sant Antoni, núm. 100, C.P. 43003 Tarragona   .. .  

Aturada de Serveis de la Seu

Per tasques de manteniment en els sistemes informàtics, dimecres 24 d'octubre des de les 17:00 fins les 21:00 hores, tots els serveis i aplicacions de la Diputació poden patir interrupcions.

Aturada de Serveis de la Seu

Per tasques de manteniment en els sistemes informàtics, dimecres 10 d'octubre des de les 17:00 fins les 18:30 hores, romandran inactius serveis i aplicacions de la Diputació, entre ells tràmits...

Ajuda Ajuda

La Seu Electrònica és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a la Diputació de Tarragona en l'exercici de les seves competències. A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes accedeixen a la informació i als serveis i tràmits electrònics la Diputació.

Hora oficial Hora oficial

21
diumenge
octubre 2018, 18:18 CEST