Salta al contigut
Logo
CA ES
Obtenir còpia certificada
Accedeix

Novetats Novetats

Vés enrere

Bases reguladores del programa específic d'obres per al sanejament, abastament i distribució d'aigua potable i del programa de modernització d'equipaments informàtics per garantir l'administració electrònica (PEXI) de la unitat d'Actuacions Integrals al Territori i Cooperació, del SAM.

Anunci d'aprovació inicial de data 3 de novembre de 2017 del Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Acord del ple d'aprovació inicial de les bases reguladores del programa específic d'obres per al sanejament, abastament i distribució d'aigua potable i del programa de modernització d'equipaments informàtics per garantir l'administració electrònica (PEXI 2018).

Bases específiques reguladores del programa específic d'obres per al sanejament, abastament i distribució d'aigua potable i del programa de modernització d'equipaments informàtics per garantir l'administració electrònica (PEXI 2018).

Anunci d'esmena d'error de data del ple.

Anunci d'aprovació definitiva de data 4 de gener de 2018  del Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Anunci d'aprovació definitiva de data 18 de gener de 2018 del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

Acord de ple de dació de compte de data 26 de gener de 2018 d'aprovació definitiva de les bases reguladores del programa específic d'obres per al sanejament i distribució d'aigua potable i del programa de modernització d'equipaments informàtics per garantir l'administració electrònica (PEXI 2018).
Destacats Destacats

Protecció de Dades.-Dades de contacte del delegat de protecció de dades de la Diputació de Tarragona i del seu Patronat de Turisme.

Correu electrònic: DPD@dipta.cat Telèfon: 977296603 Adreça: Passeig de Sant Antoni, núm. 100, C.P. 43003 Tarragona. . . .  

Incidència en la presentació dels tràmits de la Seu electrònica, dimarts 18 de setembre de les 14:00h a les 16:30h

Degut a una incidència en la presentació de documents a través de la Seu electrònica de Diputació de Tarragona, aquest servei no va estar disponible el dimarts 18 de setembre de les 14:00h a les...

Termini obert

SAM-AITC.- Obert fins el 28 de setembre de 2018 el termini per presentar les sol·licituds de les subvencions del Programa extraordinari d’ajuts per al funcionament de les llars d’infants públiques...

Ajuda Ajuda

La Seu Electrònica és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a la Diputació de Tarragona en l'exercici de les seves competències. A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes accedeixen a la informació i als serveis i tràmits electrònics la Diputació.

Hora oficial Hora oficial

26
dimecres
setembre 2018, 13:08 CEST